Beoordelingen van OJI SUSHI – bowls & plant Leiden

Recente recensies

5.0
M
18 september 2021
Silvia
9 september 2021

Loved the sushi! Other dishes were great too, with exception of the Yakitori which tasted a bit old. Overall though very happy!

Stevenshof
7 augustus 2021

Heerlijke sushi echt van genoten👍🏻

Reactie van OJI SUSHI – bowls & plant

Beste heer / mevrouw Stevenshof, fijn dat u ervan genoten heeft en bij deze bedank ik u voor uw feedback en beoordeling. Vriendelijke groeten, team Alexander

Neuteboom
31 juli 2021

Prima op tijd bezorgd. Was redelijk op temperatuur. Had iets hoger van temperatuur gemogen.

Reactie van OJI SUSHI – bowls & plant

Geachte heer / mevrouw Neuteboom, Bij deze bedank ik u voor uw feedback en beoordeling. Wij hebben het in de groep gegooid zodat wij dit kunnen verbeteren in de toekomst. Vriendelijk bedankt voor uw tijd. Met vriendelijke groeten, Anja Hu

Jansen
26 juli 2021

Voor de eerste keer hier sushi besteld. Heerlijk gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van OJI SUSHI – bowls & plant

Beste Jansen, Vriendelijk bedankt voor uw positieve feedback en uw beoordeling. Groetjes Alexander team

' t Hart
12 juli 2021

Top

Reactie van OJI SUSHI – bowls & plant

Beste heer / mevrouw 't Hart, vriendelijk bedankt voor uw feedback en beoordeling. Vriendelijke groet, team Alexander

Jeanine Lippens
11 juli 2021

Goede service en kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van OJI SUSHI – bowls & plant

Beste Jeanine Lippens , wij streven ernaar uit voor goede service te verlenen en kwaliteit. vriendelijk voor uw positieve feedback en uw beoordeling. Groetjes, Alexander team

Hans
8 juli 2021

Heerlijk gerecht, vers en volgens afspraak op tijd bezorgd!

Reactie van OJI SUSHI – bowls & plant

Beste Hans, fijn dat alles gesmaakt heeft en naar uw wens is gegaan. Vriendelijke groeten, Alexander team

Anouk
2 juli 2021
Reactie van OJI SUSHI – bowls & plant

Beste Anouk vriendelijk bedankt voor uw beoordeling en tot volgende keer. groetjes, Alexander team

Irha
2 juli 2021

herelijk warme soup. in 1 keer goed bezorgd...

Reactie van OJI SUSHI – bowls & plant

Geachte Irha, vriendelijk bedankt voor uw feedback en beoordeling. fijn dat alles naar wens is gegaan. Vriendelijke groeten, Anja Hu

Cleo Jongeneel
1 juli 2021

Komt echt super snel en ook echt heel erg lekker. Aan de telefoon ook erg aardig personeel.

Reactie van OJI SUSHI – bowls & plant

Beste Cleo Jongeneel, Vriendelijk bedankt voor uw feedback en uw beoordeling. fijn om te horen dat ons personeel goede service verleend heeft. groetjes, Alexander team

carola peereboom
26 juni 2021

Snelle levering en goede kwaliteit

Reactie van OJI SUSHI – bowls & plant

Beste carola peereboom, namens Alexander team bedanken wij u voor uw beoordeling en feedback tot volgende bezorging. groetjes, Alexander team

Hans Scheurwater
20 juni 2021
Reactie van OJI SUSHI – bowls & plant

Geachte heer Hans Scheurwater, vriendelijk bedankt voor uw beoordeling. hoogachtend, Anja Hu

Rik van Veen
10 juni 2021

Toppie, tweede keer besteld hier en zullen we nog wel meer doen. Zowel sushi en de noodles waren lekker. Bezorging ging ook goed!

Reactie van OJI SUSHI – bowls & plant

Beste Rik van Veen, Hierbij bedanken wij uw voor uw feedback en fijn dat u van onze Chinese en Japanse keuken genoten heeft. Groetjes, Alexander team

Ted
10 juni 2021
Reactie van OJI SUSHI – bowls & plant

Beste Ted, wij als Alexander team bedanken wij u voor uw beoordeling. vriendelijke groeten, Alexander team

M.van der Maas
16 mei 2021
Reactie van OJI SUSHI – bowls & plant

Beste M.van der Maas , namens Alexander team bedanken wij u voor het geven van uw beoordeling. Tot uw volgende bezorging

Git
29 april 2021

Prima kwaliteit eten, alleen de sushi had ik wat verser verwacht. Maar algemeen zeker een aanrader!

Reactie van OJI SUSHI – bowls & plant

Geachte Git, namens Alexander team bedanken wij u voor het geven van een beoordeling en een feedback. Wij hebben uw feedback in de groep gegooid en zullen nakijken wat er mis is gegaan. Vriendelijke groeten, Alexander

Jeanine Lippens
27 april 2021

Goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van OJI SUSHI – bowls & plant

Beste Jeanine Lippens, hierbij bedanken wij u voor het geven van uw beoordeling en feedback. Vriendelijke groeten, Alexander team

Wouter
17 april 2021

Top Sushi, Bijgeleverde zakjes Sempio Soy Sauce is de betere. Flesje sojasaus kan achterwege blijven wat mij betreft.

Reactie van OJI SUSHI – bowls & plant

Beste Wouter, hierbij bedank ik u voor het geven van een beoordeling aan ons en uw feedback. Bij de ene bestelling wil men graag soja saus flesjes en/of soja zakjes erbij en andere misschien weer niet, vandaar is het best lastig om wel of niet te geven. Maar toch bedankt voor het meedenken. Groetjes Zhang Hu

Jeanine Lippens
11 april 2021

Snelle service, kwaliteit Sushi erg goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van OJI SUSHI – bowls & plant

Beste mevrouw Lippens, Vriendelijk bedankt voor het tijdnemen voor het schijven van u lovende recensie en uw beoordeling. Fijn dat alles gesmaakt heeft. tot uw volgende bestelling. Vriendelijke groeten, team OJI SUSHI

Fennes
8 april 2021

Sushi was echt heerlijk! Levering was ook goed geregeld.

Reactie van OJI SUSHI – bowls & plant

Beste Fennes, namens OJI SUSHI team bedanken wij u voor uw feedback en uw beoordeling. Vriendelijk groeten, Anja Hu