Beoordelingen van OJI SUSHI – bowls and plant Leiden

Recente recensies

5.0
Bart
12 april 2024

Goed.

Diana
8 april 2024

Bezorging keurig verpakt en op tijd. Jammer dat het eten veel te zout was. Nu, na ruim 2 uur proef ik het nog

Knoppien
7 april 2024
Marjan
3 april 2024

Lekker snel gebracht en smaakte heerlijk.

Neuteboom
18 maart 2024
Jeannette
15 februari 2024

We hadden eerder in de middag besteld en aangegeven dat we graag ons eten om 19:00 zouden willen ontvangen. Uiteindelijk is het eten om ongeveer 20:10 pas bezorgd. Rond half 8 heb ik jullie gebeld en kreeg ik te horen dat het erg druk was en dat ik had besteld op een tijdstip dat veel mensen bestellen, dus dan kan het nou eenmaal wat langer duren. In dat zelfde telefoongesprek kreeg ik te horen dat het onderweg zou zijn. Uiteindelijk is het eten 35 minuten later pas bezorgd... Het eten zelf was prima, de sushi kon lekkerder, de gyoza vonden we erg lekker.

M
14 februari 2024
Neuteboom
11 februari 2024

Prima Sushi schotel. Helaas geen Gember meegeleverd die we extra hadden besteld.

Charlotte
8 februari 2024

Goede communicatie en lekkere sushi. Jammer dat ze niet in mijn wijk bezorgen

Johan
31 januari 2024

Top zoals altijd wanneer ik bestel!

John
29 januari 2024

Heerlijk en top kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leny Scherpenisse
24 januari 2024

Super lekker en stipt op tijd bezorgd. Netjes verpakt. Echt heel lekker, absoluut een aanrader!

E
20 januari 2024

Lekker en snel bezorgd

Koelewijn
17 januari 2024

Heerlijk!

Marian
12 januari 2024

Was weer top!

Marijnissen
27 december 2023

Heerlijke sushi, wij hebben genoten!

Van den Akker
26 december 2023

Heerlijke sushi gegeten en stond op afgesproken tijd klaar! Bestellen zeker nog een keer!

Debby
14 december 2023
H.M.
3 december 2023

Heerlijke sushi!

Marjan
3 december 2023

Het eten werd op tijd gebracht, ondanks het slechte weer en het was heerlijk.

Debby
16 november 2023
René Mathijssen
26 oktober 2023

Gewoon erg lekkere sushi voor een redelijke prijs.

Richard
22 oktober 2023

De kwaliteit van de producten was dik in orde, maar het is echt heel vervelend sushi eten wanneer de rollen slecht gerold zijn en uit elkaar vallen bij het oppakken, zo jammer!

Marijke
11 oktober 2023
.
24 september 2023
Jules
17 september 2023

Hele goeie, verse sushi ! Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
27 augustus 2023

Top. Voor de eerste x besteld , maar zeker niet voor de laatste x

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cg
25 augustus 2023
Louis
9 augustus 2023
Alexander
7 augustus 2023

De tonijn was niet vers en de vulling van sommige sushi waren papperig. Ik bestel normaliter elders, dit was eenmalig.

Henri Geerling
9 juli 2023
Michal
5 juli 2023

Everything was delicious. Nicely packed for delivery.

Paul
2 juli 2023

Voor het eerst bij Alexander sushi besteld waarschijnlijk ook voor het laatst. Veel van hetzelfde (hoewel verschillend besteld) en de smaak was overwegend zurig. Wat mij betreft geen aanrader.

Roos
31 mei 2023

Altijd snel en super lekker

Mes
15 mei 2023
Milan
15 april 2023
Wiegant
18 maart 2023
Debby
18 maart 2023
R. Smit
22 februari 2023

Na pas ruim een uur, na bellen met het restaurant, kwam de bestelling. Unagi Don is veel te zout. Poke bowl is prima. Helaas.

Koen
19 februari 2023

Echt top sushi !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans Scheurwater
19 februari 2023

Sushi Bowl is werkelijk fantastisch! Altijd super vers bereid en erg lekker!!

Richard
11 februari 2023
Annelies
5 februari 2023

Eten was prima, jammer dat er geen soja, wasabi en stokjes bij zaten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem
21 januari 2023

Heerlijke verse sushi. Correcte bezorging, keurig op tijd. Aanrader!

Debby
13 januari 2023

Bezorger was vriendelijk en de sushi was heerlijk

ab Biever
1 januari 2022

Na 2,5 uur wachten gebeld met Alexander chinees. Kreeg een dame aan de telefoon kon alleen maar aangeven dat de SITE niet functioneerde na veel gedoe is de bestelling alsnog geleverd na 3,5 uur wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.J. van der Plas
31 december 2022

Heeerlijk!

Dawid
30 december 2022

Top sushi, mijn favourite in Leiden!! :)

K.martijn
26 december 2022
Marielle
26 oktober 2022

Super lekkere sushi! De bezorging was snel en netjes verzorgd.

Veronica de Smit
23 oktober 2022

Heerlijke verse sushi. Bezorging laat wat lang op zich wachten.

Annette van Es
21 oktober 2022

Het was een heerlijke sushi schotel We hebben genoten en het is voor herhaling vatbaar

Hans
30 september 2022

De lekkerste poke bowl, altijd vers bereid en overheerlijk!

Lagerberg
1 augustus 2022

Sushi was heerlijk! Lekker vers, en vooral vullend. Zeker een aanrader ! 🍣

Marjan
18 juli 2022

Het was heerlijk.

Hans Scheurwater
22 juni 2022

Echt geweldige poke bowls!!

Louise Edzes
17 juni 2022

Uitstekende smaak van de sushi bovendien zorgvuldig uitgevoerd.

Florence
5 juni 2022

Snack mix box was echt niet lekker. Alle producten waren veel te vet. Je kon ze bijna uitknijpen. Maar de Yaki Soba Crispy Chicken was wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
21 mei 2022

Verreweg de lekkerste poke bowls van Leiden e.o.

Bart
15 mei 2022

Goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nel
13 mei 2022

De sushi was zoals altijd vers gemaakt en smaakte heerlijk. Het is een aanrader om hier te bestellen Verse, smakelijke 🍣 sushi 🍱

Dhr martijn
30 april 2022
Annemarie
13 april 2022

wederom heerlijk gegeten, verse ingredienten

Simone
4 april 2022

Heerlijk en goed gegeten. Zowel Shuhi zalm schotel als pokebowl kip gegeten. Top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M van Leeuwen
27 maart 2022

Heerlijk eten, snel bezorgd.

JLO
12 maart 2022

Ik heb 18 uur mijn bestelling gedaan. Om 19:15 gebeld en toen was het onduidelijk wie de bezorger was. 19:30’ weer gebeld. Bezorger kwam 19:40. Dit is de eerste keer dat ik deze ervaring heb gehad.

Jerome
12 maart 2022
Moon
5 februari 2022

Heerlijk en ruim voldoende kwa inhoud.

Jeannette
3 februari 2022

Heerlijk!

Damla Rowlandson
31 januari 2022

Normally you are one of our favorite sushi restaurants and we always order from you. But today, even though the system let us to order after we gave our post code, we still had to collect after you called us and told that we are far away and you don't have enough delivery guys. Which is fine,sort of... The sushi was nice as always but this time we received 1 soy sauce and 2 chopsticks (luckily we had more at home). I was expecting to get some extras (offers, discounts etc) for our pick up despite chosing delivery, but instead, we were assumed to be 2 people while we were 4 in reality. I don't understand why you would cut off from couple of chopsticks and soy sauce to be honest. Disappointed... Still tasty...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miek
24 januari 2022

Super snelle bezorging, heerlijke sushi en miso soep!

Anoniem
16 januari 2022

Top zaak, tot producten en top bezorging! Geldt ook voor restaurant Alexander! Helemaal tevreden.

Ronald van Veen
3 januari 2022

Ontzettend lekkere en verse Sushi gegeten. Bezorging prima in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

erik snelleman
1 januari 2021

Prima sushi alle keren dat ik besteld heb. Constante kwaliteit

Coco
1 januari 2021

Keurig op tijd bezorgd, en het was heerlijk

Marjoleine De Jong
30 december 2021

Heerlijke pokebowl, alle variaties mogelijk, de tonijn was boterzacht. De bezorging was snel en zeer vriendelijk

Ab Biever
26 december 2021

Helemaal Top Alles supervers en erg lekker De bezorger precies op de afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia
19 december 2021

Het was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C muller
17 december 2021

Erge lekkere sushi!!!

Petra
13 december 2021

Snelle en zeer vriendelijke bezorging. Het eten was heerlijk. Hier gaan wij vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilma
12 december 2021

De sushi is super vers en de warme producten waren ook heerlijk. Bezorging was op tijd. Een echte aanrader ☺

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irha Luijk
3 december 2021

Soup was heet. sushi en sashimi fresh. lunch was weer top geregeld!

Tom Gunther
18 november 2021

Juist bij Sushi is versheid en een goede bereiding belangrijk!! Deze waren alle van SUPER kwaliteit👍😊

Jansen
7 november 2021
F.P. Graafstal
4 november 2021

Prima gerechten. Op tijd de levering

Anonymous
4 november 2021
Irha Luijk
29 oktober 2021

Super op tijd. alles wat warm moest zijn was lekker warm, en koud lekker koud. al met al heerlijk!

Astrid
27 oktober 2021

Sushi niet lekker!

Eelco
27 september 2021
A
27 september 2021

Lekker en precies op tijd bezorgd. Goede prijs/kwaliteit, ga hier zeker weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andreia
24 september 2021

Superlekker de sushi en een aanrader!!! Blij verrast.

Walen M.
20 september 2021

Duurde een uur voordat de bestelling er was. Sushi prima vers lekker. Tel niet bereikbaar tijdens de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
18 september 2021
Silvia
9 september 2021

Loved the sushi! Other dishes were great too, with exception of the Yakitori which tasted a bit old. Overall though very happy!

Stevenshof
7 augustus 2021

Heerlijke sushi echt van genoten👍🏻

Reactie van OJI SUSHI – bowls and plant

Beste heer / mevrouw Stevenshof, fijn dat u ervan genoten heeft en bij deze bedank ik u voor uw feedback en beoordeling. Vriendelijke groeten, team Alexander

Neuteboom
31 juli 2021

Prima op tijd bezorgd. Was redelijk op temperatuur. Had iets hoger van temperatuur gemogen.

Reactie van OJI SUSHI – bowls and plant

Geachte heer / mevrouw Neuteboom, Bij deze bedank ik u voor uw feedback en beoordeling. Wij hebben het in de groep gegooid zodat wij dit kunnen verbeteren in de toekomst. Vriendelijk bedankt voor uw tijd. Met vriendelijke groeten, Anja Hu

Jansen
26 juli 2021

Voor de eerste keer hier sushi besteld. Heerlijk gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van OJI SUSHI – bowls and plant

Beste Jansen, Vriendelijk bedankt voor uw positieve feedback en uw beoordeling. Groetjes Alexander team

' t Hart
12 juli 2021

Top

Reactie van OJI SUSHI – bowls and plant

Beste heer / mevrouw 't Hart, vriendelijk bedankt voor uw feedback en beoordeling. Vriendelijke groet, team Alexander

Jeanine Lippens
11 juli 2021

Goede service en kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van OJI SUSHI – bowls and plant

Beste Jeanine Lippens , wij streven ernaar uit voor goede service te verlenen en kwaliteit. vriendelijk voor uw positieve feedback en uw beoordeling. Groetjes, Alexander team

Hans
8 juli 2021

Heerlijk gerecht, vers en volgens afspraak op tijd bezorgd!

Reactie van OJI SUSHI – bowls and plant

Beste Hans, fijn dat alles gesmaakt heeft en naar uw wens is gegaan. Vriendelijke groeten, Alexander team