Bewertungen von OJI SUSHI – bowls and plant Leiden

Neue Beurteilungen

5.0
Wiegant
18 MĂ€rz 2023
Debby
18 MĂ€rz 2023
R. Smit
22 Februar 2023

Na pas ruim een uur, na bellen met het restaurant, kwam de bestelling. Unagi Don is veel te zout. Poke bowl is prima. Helaas.

Koen
19 Februar 2023

Echt top sushi !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hans Scheurwater
19 Februar 2023

Sushi Bowl is werkelijk fantastisch! Altijd super vers bereid en erg lekker!!

Richard
11 Februar 2023
Annelies
5 Februar 2023

Eten was prima, jammer dat er geen soja, wasabi en stokjes bij zaten!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Willem
21 Januar 2023

Heerlijke verse sushi. Correcte bezorging, keurig op tijd. Aanrader!

Debby
13 Januar 2023

Bezorger was vriendelijk en de sushi was heerlijk

ab Biever
1 Januar 2022

Na 2,5 uur wachten gebeld met Alexander chinees. Kreeg een dame aan de telefoon kon alleen maar aangeven dat de SITE niet functioneerde na veel gedoe is de bestelling alsnog geleverd na 3,5 uur wachten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A.J. van der Plas
31 Dezember 2022

Heeerlijk!

Dawid
30 Dezember 2022

Top sushi, mijn favourite in Leiden!! :)

K.martijn
26 Dezember 2022
Marielle
26 Oktober 2022

Super lekkere sushi! De bezorging was snel en netjes verzorgd.

Veronica de Smit
23 Oktober 2022

Heerlijke verse sushi. Bezorging laat wat lang op zich wachten.

Annette van Es
21 Oktober 2022

Het was een heerlijke sushi schotel We hebben genoten en het is voor herhaling vatbaar

Hans
30 September 2022

De lekkerste poke bowl, altijd vers bereid en overheerlijk!

Lagerberg
1 August 2022

Sushi was heerlijk! Lekker vers, en vooral vullend. Zeker een aanrader ! 🍣

Marjan
18 Juli 2022

Het was heerlijk.

Hans Scheurwater
22 Juni 2022

Echt geweldige poke bowls!!

Louise Edzes
17 Juni 2022

Uitstekende smaak van de sushi bovendien zorgvuldig uitgevoerd.

Florence
5 Juni 2022

Snack mix box was echt niet lekker. Alle producten waren veel te vet. Je kon ze bijna uitknijpen. Maar de Yaki Soba Crispy Chicken was wel lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hans
21 Mai 2022

Verreweg de lekkerste poke bowls van Leiden e.o.

Bart
15 Mai 2022

Goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nel
13 Mai 2022

De sushi was zoals altijd vers gemaakt en smaakte heerlijk. Het is een aanrader om hier te bestellen Verse, smakelijke 🍣 sushi đŸ±

Dhr martijn
30 April 2022
Annemarie
13 April 2022

wederom heerlijk gegeten, verse ingredienten

Simone
4 April 2022

Heerlijk en goed gegeten. Zowel Shuhi zalm schotel als pokebowl kip gegeten. Top!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M van Leeuwen
27 MĂ€rz 2022

Heerlijk eten, snel bezorgd.

JLO
12 MĂ€rz 2022

Ik heb 18 uur mijn bestelling gedaan. Om 19:15 gebeld en toen was het onduidelijk wie de bezorger was. 19:30’ weer gebeld. Bezorger kwam 19:40. Dit is de eerste keer dat ik deze ervaring heb gehad.

Jerome
12 MĂ€rz 2022
Moon
5 Februar 2022

Heerlijk en ruim voldoende kwa inhoud.

Jeannette
3 Februar 2022

Heerlijk!

Damla Rowlandson
31 Januar 2022

Normally you are one of our favorite sushi restaurants and we always order from you. But today, even though the system let us to order after we gave our post code, we still had to collect after you called us and told that we are far away and you don't have enough delivery guys. Which is fine,sort of... The sushi was nice as always but this time we received 1 soy sauce and 2 chopsticks (luckily we had more at home). I was expecting to get some extras (offers, discounts etc) for our pick up despite chosing delivery, but instead, we were assumed to be 2 people while we were 4 in reality. I don't understand why you would cut off from couple of chopsticks and soy sauce to be honest. Disappointed... Still tasty...

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Miek
24 Januar 2022

Super snelle bezorging, heerlijke sushi en miso soep!

Anoniem
16 Januar 2022

Top zaak, tot producten en top bezorging! Geldt ook voor restaurant Alexander! Helemaal tevreden.

Ronald van Veen
3 Januar 2022

Ontzettend lekkere en verse Sushi gegeten. Bezorging prima in orde.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

erik snelleman
1 Januar 2021

Prima sushi alle keren dat ik besteld heb. Constante kwaliteit

Coco
1 Januar 2021

Keurig op tijd bezorgd, en het was heerlijk

Marjoleine De Jong
30 Dezember 2021

Heerlijke pokebowl, alle variaties mogelijk, de tonijn was boterzacht. De bezorging was snel en zeer vriendelijk

Ab Biever
26 Dezember 2021

Helemaal Top Alles supervers en erg lekker De bezorger precies op de afgesproken tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sylvia
19 Dezember 2021

Het was weer top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

C muller
17 Dezember 2021

Erge lekkere sushi!!!

Petra
13 Dezember 2021

Snelle en zeer vriendelijke bezorging. Het eten was heerlijk. Hier gaan wij vaker bestellen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wilma
12 Dezember 2021

De sushi is super vers en de warme producten waren ook heerlijk. Bezorging was op tijd. Een echte aanrader â˜ș

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Irha Luijk
3 Dezember 2021

Soup was heet. sushi en sashimi fresh. lunch was weer top geregeld!

Tom Gunther
18 November 2021

Juist bij Sushi is versheid en een goede bereiding belangrijk!! Deze waren alle van SUPER kwaliteit👍😊

Jansen
7 November 2021
F.P. Graafstal
4 November 2021

Prima gerechten. Op tijd de levering

Anonymous
4 November 2021
Irha Luijk
29 Oktober 2021

Super op tijd. alles wat warm moest zijn was lekker warm, en koud lekker koud. al met al heerlijk!

Astrid
27 Oktober 2021

Sushi niet lekker!

Eelco
27 September 2021
A
27 September 2021

Lekker en precies op tijd bezorgd. Goede prijs/kwaliteit, ga hier zeker weer bestellen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Andreia
24 September 2021

Superlekker de sushi en een aanrader!!! Blij verrast.

Walen M.
20 September 2021

Duurde een uur voordat de bestelling er was. Sushi prima vers lekker. Tel niet bereikbaar tijdens de bestelling.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M
18 September 2021
Silvia
9 September 2021

Loved the sushi! Other dishes were great too, with exception of the Yakitori which tasted a bit old. Overall though very happy!

Stevenshof
7 August 2021

Heerlijke sushi echt van genotenđŸ‘đŸ»

Antwort von OJI SUSHI – bowls and plant

Beste heer / mevrouw Stevenshof, fijn dat u ervan genoten heeft en bij deze bedank ik u voor uw feedback en beoordeling. Vriendelijke groeten, team Alexander

Neuteboom
31 Juli 2021

Prima op tijd bezorgd. Was redelijk op temperatuur. Had iets hoger van temperatuur gemogen.

Antwort von OJI SUSHI – bowls and plant

Geachte heer / mevrouw Neuteboom, Bij deze bedank ik u voor uw feedback en beoordeling. Wij hebben het in de groep gegooid zodat wij dit kunnen verbeteren in de toekomst. Vriendelijk bedankt voor uw tijd. Met vriendelijke groeten, Anja Hu

Jansen
26 Juli 2021

Voor de eerste keer hier sushi besteld. Heerlijk gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar.

Antwort von OJI SUSHI – bowls and plant

Beste Jansen, Vriendelijk bedankt voor uw positieve feedback en uw beoordeling. Groetjes Alexander team

' t Hart
12 Juli 2021

Top

Antwort von OJI SUSHI – bowls and plant

Beste heer / mevrouw 't Hart, vriendelijk bedankt voor uw feedback en beoordeling. Vriendelijke groet, team Alexander

Jeanine Lippens
11 Juli 2021

Goede service en kwaliteit.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von OJI SUSHI – bowls and plant

Beste Jeanine Lippens , wij streven ernaar uit voor goede service te verlenen en kwaliteit. vriendelijk voor uw positieve feedback en uw beoordeling. Groetjes, Alexander team

Hans
8 Juli 2021

Heerlijk gerecht, vers en volgens afspraak op tijd bezorgd!

Antwort von OJI SUSHI – bowls and plant

Beste Hans, fijn dat alles gesmaakt heeft en naar uw wens is gegaan. Vriendelijke groeten, Alexander team

Anouk
2 Juli 2021
Antwort von OJI SUSHI – bowls and plant

Beste Anouk vriendelijk bedankt voor uw beoordeling en tot volgende keer. groetjes, Alexander team

Irha
2 Juli 2021

herelijk warme soup. in 1 keer goed bezorgd...

Antwort von OJI SUSHI – bowls and plant

Geachte Irha, vriendelijk bedankt voor uw feedback en beoordeling. fijn dat alles naar wens is gegaan. Vriendelijke groeten, Anja Hu

Cleo Jongeneel
1 Juli 2021

Komt echt super snel en ook echt heel erg lekker. Aan de telefoon ook erg aardig personeel.

Antwort von OJI SUSHI – bowls and plant

Beste Cleo Jongeneel, Vriendelijk bedankt voor uw feedback en uw beoordeling. fijn om te horen dat ons personeel goede service verleend heeft. groetjes, Alexander team

carola peereboom
26 Juni 2021

Snelle levering en goede kwaliteit

Antwort von OJI SUSHI – bowls and plant

Beste carola peereboom, namens Alexander team bedanken wij u voor uw beoordeling en feedback tot volgende bezorging. groetjes, Alexander team

Hans Scheurwater
20 Juni 2021
Antwort von OJI SUSHI – bowls and plant

Geachte heer Hans Scheurwater, vriendelijk bedankt voor uw beoordeling. hoogachtend, Anja Hu

Rik van Veen
10 Juni 2021

Toppie, tweede keer besteld hier en zullen we nog wel meer doen. Zowel sushi en de noodles waren lekker. Bezorging ging ook goed!

Antwort von OJI SUSHI – bowls and plant

Beste Rik van Veen, Hierbij bedanken wij uw voor uw feedback en fijn dat u van onze Chinese en Japanse keuken genoten heeft. Groetjes, Alexander team

Ted
10 Juni 2021
Antwort von OJI SUSHI – bowls and plant

Beste Ted, wij als Alexander team bedanken wij u voor uw beoordeling. vriendelijke groeten, Alexander team

M.van der Maas
16 Mai 2021
Antwort von OJI SUSHI – bowls and plant

Beste M.van der Maas , namens Alexander team bedanken wij u voor het geven van uw beoordeling. Tot uw volgende bezorging

Git
29 April 2021

Prima kwaliteit eten, alleen de sushi had ik wat verser verwacht. Maar algemeen zeker een aanrader!

Antwort von OJI SUSHI – bowls and plant

Geachte Git, namens Alexander team bedanken wij u voor het geven van een beoordeling en een feedback. Wij hebben uw feedback in de groep gegooid en zullen nakijken wat er mis is gegaan. Vriendelijke groeten, Alexander

Jeanine Lippens
27 April 2021

Goede kwaliteit.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von OJI SUSHI – bowls and plant

Beste Jeanine Lippens, hierbij bedanken wij u voor het geven van uw beoordeling en feedback. Vriendelijke groeten, Alexander team

Wouter
17 April 2021

Top Sushi, Bijgeleverde zakjes Sempio Soy Sauce is de betere. Flesje sojasaus kan achterwege blijven wat mij betreft.

Antwort von OJI SUSHI – bowls and plant

Beste Wouter, hierbij bedank ik u voor het geven van een beoordeling aan ons en uw feedback. Bij de ene bestelling wil men graag soja saus flesjes en/of soja zakjes erbij en andere misschien weer niet, vandaar is het best lastig om wel of niet te geven. Maar toch bedankt voor het meedenken. Groetjes Zhang Hu

Jeanine Lippens
11 April 2021

Snelle service, kwaliteit Sushi erg goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von OJI SUSHI – bowls and plant

Beste mevrouw Lippens, Vriendelijk bedankt voor het tijdnemen voor het schijven van u lovende recensie en uw beoordeling. Fijn dat alles gesmaakt heeft. tot uw volgende bestelling. Vriendelijke groeten, team OJI SUSHI

Fennes
8 April 2021

Sushi was echt heerlijk! Levering was ook goed geregeld.

Antwort von OJI SUSHI – bowls and plant

Beste Fennes, namens OJI SUSHI team bedanken wij u voor uw feedback en uw beoordeling. Vriendelijk groeten, Anja Hu